E.M.M.'21 en Voetbalopleidingencentrum.nl gaan samenwerken

Jeugdopleiding E.M.M.'21 gaat samenwerking aan

E.M.M.'21 en Voetbalopleidingencentrum.nl gaan samenwerken

Voor het seizoen 2022-2023 gaan E.M.M.’21 en Voetbalopleidingscentrum.nl een samenwerking aan. Deze relatief nieuwe vereniging, die is ontstaan in 2021 uit een fusie tussen de voetbalclubs DOSR en WVC, is een van de grootste voetbalverenigingen in de gemeente Kaag en Braassem.

Aankomend seizoen gaat Sjors van der Meer, werkzaam voor Voetbalopleidingscentrum.nl, bij deze mooie nieuwe vereniging aan de slag als trainerscoördinator en coach van de trainers. Waar hij als coördinator verantwoordelijk wordt voor het uitrollen van een rode draad binnen de trainingen van de O8 t/m O10 wordt hij als coach verantwoordelijk voor het begeleiden van de hoofdtrainers tot en met de JO13.

Technisch Hart E.M.M.’21

‘’Doorslaggevend bij het aangaan van de samenwerking is onder meer geweest dat Sjors van der Meer, namens Voetbalopleidingscentrum.nl, als trainerscoördinator wordt aangesteld. Daarmee geven we invulling aan het beleidsplan van E.M.M.’21 met betrekking tot het zoveel als mogelijk aanstellen van trainers uit de eigen vereniging’’ aldus het bestuur van E.M.M.’21.