MMO verlengt samenwerking met één jaar

MMO verlengt samenwerking met Voetbalopleidingscentrum.nl

MMO verlengt samenwerking met één jaar

Met trots kunnen we melden, dat de samenwerking met MMO met een jaar is verlengd. Aankomend seizoen gaan we daardoor voor het tweede jaar op rij nagenoeg de gehele jeugdopleiding van onder- tot bovenbouw begeleiden.

In het seizoen 2021-2022 maakten MMO uit Hoogmade en Voetbalopleidingscentrum.nl (voorheen De Complete Techniek) voor de eerste keer kennis met elkaar. Onder leiding van Menno de Bruin werden het afgelopen jaar de trainingen van de JO19, JO17, JO14 en JO12 een keer per week gecoördineerd. Dit is zo bevallen, dat we ook volgend jaar actief gaan zijn bij deze mooie karakteristieke club uit Hoogmade.

Lars van Halteren, manager verenigingsondersteuning bij Voetbalopleidingscentrum.nl

‘’We zijn super trots om te kunnen melden, dat we de samenwerking met MMO uit Hoogmade met een jaar hebben mogen verlengen. Begin april gaf de club al aan aan zeer tevreden te zijn met het werk dat Menno de Bruin levert en dolgraag verder te willen. Aankomend seizoen gaan we dan ook verder bouwen op de lijn die we afgelopen seizoen gezamenlijk binnen MMO hebben ingezet’’ aldus Lars van Halteren.