Montfoort S.V.'19 verlengt voor 3e jaar op rij!

Montfoort S.V.'19 verlengt samenwerking met Voetbalopleidingscentrum.nl

Montfoort S.V.'19 verlengt voor 3e jaar op rij!

Voor het seizoen 2022-2023 zijn Montfoort S.V.’19 en Voetbalopleidingscentrum.nl een nieuwe samenwerking overeengekomen. Aankomend seizoen gaan we daardoor voor het derde seizoen op rij samenwerken met deze mooie vereniging.

Na twee succesvolle seizoenen zijn Montfoort S.V.’19 en Voetbalopleidingscentrum.nl een nieuwe samenwerking overeengekomen voor aankomend seizoen. In deze nieuwe samenwerking wordt de focus op de onderbouw vergroot. Zo gaan we niet één maar twee keer per week de trainingen van de O8 t/m O12 coördineren en gaan we periodiek op zaterdag de trainers uit de onderbouw coachen. Daarnaast gaan we twee thema-avonden voor de midden- en bovenbouw organiseren. Aankomend seizoen wordt Johan Teeuwen verantwoordelijk voor de samenwerking met en op de club, waarmee hij Cris Zwanenburg vervangt, die heeft besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Lars van Halteren, manager verenigingsondersteuning bij Voetbalopleidingscentrum.nl

‘’Na twee Corona jaren, waarin helaas niet alles bij Montfoort S.V.’19 kon doorgaan, kijken we ontzettend uit naar aankomend seizoen. We hopen dan eindelijk een seizoen te hebben, waarin het Coronaspook ons niet meer lastigvalt. Waar we de afgelopen jaren de onder-, midden- en bovenbouw hebben begeleid, gaan we volgend jaar vol inzetten op de onderbouw om deze naar een nog hoger niveau te tillen’’ aldus Lars van Halteren.