Ronald de Boer op bezoek!

Ronald de Boer op bezoek tijdens de diploma-uitreiking bij Alphense Boys!

Ronald de Boer op bezoek!

Ronald de Boer op bezoek tijdens De mystery guest. Het was een hype op sociale media. Wie zou het zijn? Na het eerste bericht dacht iedereen direct aan Soufiane Touzani. Helaas, hij was het niet. En toen kwam die ene gouden tip. ''Hij slaat liever sterren als Ronnie Flex van links naar rechts op de padelbaan.'' Onze sociale media ontplofte en iedereen wist het meteen. De mystery guest is Ronald de Boer.diploma-uitreiking bij Alphense boys!

Helaas gooide de maatregelen van december roet in het eten en waren we genoodzaakt om de laatste training en diploma-uitreiking van onze najaarscursus te verplaatsen. Het werd 30 januari. De dag dat onze cursisten een van de meest succesvolle Nederlandse voetballers zouden gaan ontmoeten. Daar stond hij dan om negen uur. Eerst langs de Europa League groepen om daarna langs onze Eredivisie en Champions League groepen te gaan. Tips? Die had hij genoeg! Als oud spits en middenvelder van topclubs als Ajax en Barcelona wist hij perfect om te gaan met een tegenstander in je rug. ''Je moet schuin weglopen, over je schouder kijken en verrassend zijn, zei hij tegen de spelers uit onze Europa League.'' Ze gingen er grettig mee aan de haal.

Voorjaarscursus online

Trainen in een plezierige omgeving, waarin de ontwikkeling van de speler centraal staat. Wij bieden een 12 weken durend programma aan, waarin we kinderen de kans geven om te trainen als een profvoetballer. Waar we in onze Champions League de kwaliteiten van Stefan de Vrij, Ryan Gravenberch en Jody Gakpo trainbaar maken, leren we onze Europa League cursisten hun omgeving te scannen en laten we kinderen in onze Eredivisie op een leuke manier kennis maken met de sport. Benieuwd? Of wil je gewoon meer weten? Klik dan hier!