SV Nieuwkoop en Voetbalopleidingscentrum.nl continueren samenwerking

SV Nieuwkoop verlengt samenwerking met Voetbalopleidingscentrum.nl

SV Nieuwkoop en Voetbalopleidingscentrum.nl continueren samenwerking

Voor het seizoen 2022-2023 zijn SV Nieuwkoop en Voetbalopleidingscentrum.nl een nieuwe samenwerking overeengekomen. Aankomend seizoen continueren beide partijen de samenwerking aan de bestuurstafel en op het veld.

Afgelopen seizoen werkten Voetbalopleidingscentrum.nl en SV Nieuwkoop nauw met elkaar samen op het veld en aan de bestuurstafel. Waar op het veld Peter Kerkhof verantwoordelijk was voor het coachen en opleiden van de trainers, werkte Lars van Halteren samen met het bestuur aan het opstellen van een beleids- en voetbalplan. Deze samenwerking is zo bevallen, dat we gezamenlijk de samenwerking met een jaar hebben verlengd.

Lars van Halteren, manager verenigingsondersteuning bij Voetbalopleidingscentrum.nl

‘’Het afgelopen jaar hebben we nauw met elkaar samengewerkt. De gesprekken aan de bestuurstafel verliepen voorspoedig, waardoor het beleids- en voetbalplan eerder dan gepland al konden worden opgeleverd. Daardoor konden we ook een begin maken aan het coachhandboek voor de onderbouw. Hierin worden de spelprincipes van de club vertaalt naar 6vs6 en 8vs8. Aankomend seizoen komt daar het coachhandboek voor de bovenbouw bij, waarmee we een rode lijn van onderbouw tot eerste elftal realiseren’’ aldus Lars van Halteren.