TAVV en Voetbalopleidingscentrum.nl gaan voor aankomend seizoen samenwerking aan

TAVV gaat verder in de verenigingsondersteuning

TAVV en Voetbalopleidingscentrum.nl gaan voor aankomend seizoen samenwerking aan

Voor het seizoen 2022-2023 gaan TAVV en Voetbalopleidingscentrum.nl een samenwerking aan. Na afgelopen seizoen kennis met elkaar te hebben gemaakt in de VO-Academy wordt de samenwerking aankomend seizoen geïntensiveerd.

Afgelopen voetbalseizoen maakte TAVV en Voetbalopleidingscentrum.nl voor het eerst kennis met elkaar in de VO-Academy. In deze Academy organiseren we interessante avonden voor trainers, leiders en coaches van clubs uit de regio. Afgelopen seizoen waren TAVV, Nicolaas Boys, SV Nieuwkoop en NSV’46 als partners aan de VO-Academy verbonden.

Lars van Halteren, manager verenigingsondersteuning bij Voetbalopleidingscentrum.nl

‘’Tijdens de avonden in de VO-Academy raakten we aan de praat over het voetbalseizoen 2022-2023. In de gesprekken gaf de club aan opzoek te zijn naar een rode draad binnen de jeugdopleiding en waren zei benieuwd naar hoe wij het bij clubs als o.a. FC Oudewater, Alphense Boys en Montfoort S.V.’19 organiseren. Na eenmalig meegekeken te hebben op de woensdagmiddag bij Alphense Boys waren ze volledig overtuigd en is het snel gegaan. We zijn daarom ook trots om te kunnen melden dat aankomend seizoen Daniel Ligtvoet als trainerscoördinator bij de onder- en middenbouw van TAVV aan de slag gaat’’ aldus Lars van Halteren.