Voetbaldagen zomervakantie online

De leukste en meest uitdagende dagen van de zomervakantie

Voetbaldagen zomervakantie online

Is jouw kind dol op voetbal, of ben je bang dat er deze zomer te veel computerspelletjes gespeeld worden? Dan wil je deze tweedaagse zeker niet missen. Deze zomervakantie kan jouw kind twee dagen lang komen trainen als een topspeler op de nieuwste tactieken, technieken en trucs.

Aanvallen, verdedigen en omschakelen. Wij maken de hoofdmomenten van het voetbal op een leuke manier trainbaar voor iedereen. En dat is niet het enige. Naast beter worden, worden de trainingen afgewisseld met animatie. Zo hebben we een speciale voetbalquiz, zijn de AA-games terug van weggeweest en hebben we nog veel meer leuks in het verschiet.

Programma

De voetbaldagen in de zomervakantie zijn toegankelijk voor jongens en meisjes van 6 tot 14 jaar. Onder leiding van de leukste gediplomeerde trainers, zijn een geweldige tweedaagse en nieuwe vrienden gegarandeerd. Winnaars? Die verdienen tijdens deze tweedaagse fantastische prijzen. En dan hebben we het leukste nog niet eens verklapt. Op dag 2 gaan we voetgolfen, komt er een opblaasbare stormbaan en gaan we met SmartGoals aan de slag. 

Aanmelden

Wil jij jouw kind ook opgeven voor een tweedaagse? Dat is mogelijk via de aanmeldmodule. De kosten voor de tweedaagse bedragen €99,- per persoon. Dit is inclusief een volledig verzorgde lunch, gezonde tussendoortjes, een stormbaan en fantastische prijzen. Bestel vandaag nog een ticket voor jouw kind!

Aanmelden

Rooster

Dag 1 Dag 2 Locatie Tijd
Maandag
11 juli
Dinsdag
12 juli
Montfoort SV'19 09.30 - 15.30
Donderdag
14 juli
Vrijdag
15 juli
CVC Reeuwijk 09.30 - 15.30
Donderdag
4 augustus
Vrijdag
5 augustus
TAVV 09.30 - 15.30