VV Stolwijk verlengt voor 6e jaar op rij!

VV Stolwijk verlengt samenwerking met Voetbalopleidingscentrum.nl

VV Stolwijk verlengt voor 6e jaar op rij!

Voor het seizoen 2022-2023 zijn VV Stolwijk en Voetbalopleidingscentrum.nl een nieuwe samenwerking overeengekomen. Aankomend seizoen gaan we daardoor voor het zesde seizoen op rij samenwerken met deze mooie Stolwijkse vereniging.

Waar het zes jaar geleden begon met het coördineren van de trainingen van de onderbouw en het geven van trainingen aan de midden- en bovenbouw. Is de samenwerking de afgelopen jaren verder uitgebreid. Zo is Johan Teeuwen sinds afgelopen seizoen als trainer/coach verantwoordelijk voor de JO19-1 uitkomend in de 1eklasse na eerder de JO17-1, JO18-1 en JO16-1 als trainer/coach onder zijn hoede te hebben gehad.

Lars van Halteren, manager clubondersteuning bij Voetbalopleidingscentrum.nl

‘’Als Voetbalopleidingscentrum.nl zijn we trots om te kunnen zeggen dat we aankomend seizoen voor het 6seizoen op rij bij VV Stolwijk actief zijn. De afgelopen jaren hebben we samen met de club een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van zijn jeugdspelers. Zo kwam de JO19-1 afgelopen seizoen uit in de 1eklasse van het amateur voetbal. Iets dat nog nooit eerder was gebeurd. Naast dat we aankomend seizoen verantwoordelijk blijven voor de coördinatie van de trainingen op de maandag en woensdag en onze trainer Johan Teeuwen verantwoordelijk blijft als trainer/coach voor de JO19-1, breiden we de samenwerking ook iets uit. Verspreid over het jaar gaan we binnen variërende thema’s trainer/coach-avonden op de club organiseren’’ aldus Lars van Halteren.