VO-Academy

Onze ‘VO-Academy’ biedt dé oplossing voor iedere voetbalvereniging. Van scholing in de praktijk en online ondersteuning tot een helpdesk voor advies en hulp voor trainers van alle niveaus en leeftijdscategorieën. Het doel? Kaderontwikkeling stimuleren en naar een hoger niveau tillen. 

VO-Academy

Informatie VO-Academy

Gedurende vier avonden krijgen de trainers, leiders en coaches van de deelnemende voetbalverenigingen te zien hoe het voetbalgedrag van kinderen kan worden beïnvloed. Vervolgens gaan ze binnen de eigen trainingspraktijk aan de slag. Onze mensen demonstreren op het veld tips, trucs en succesfactoren. De deelnemende verenigingen mogen een ongelimiteerd aantal mensen afvaardigen, krijgen de beschikking over een voetbalhulplijn en brengen één thema in. Een team van de organiserende vereniging wordt als oefengroep gebruikt.

Partners en samenwerkingen

De ‘VO-Academy’ is een samenwerking tussen Voetbalopleidingscentrum.nl en lokale voetbalverenigingen. We zijn gestart met een samenwerking van vier voetbalverenigingen uit de gemeente Nieuwkoop: TAVV, Nicolaas Boys, NSV’46 en S.V. Nieuwkoop.

Contact 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact op met onze collega Lars van Halteren via lars@voetbalopleidingscentrum.nl of maak een telefonische afspraak door hem te bellen op 06 83 225 766. Hij is bereikbaar van maandag tot en met donderdag.